Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Cesme


8 - unitati de cazare

5 - unitati de 5 stele , 3 - unitati de 4 stele

Mai multe despre plajele din Cesme

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Teren Sport , Spa & Wellness

Hotelul Altin Yunus Resort & Thermal 5* este situat in localitatea Boyalik a Capului Kalem, la doar 3.5 km fata de Cesme si 4 km fata de Alacath.

Confortabil, cu plaje aurii, apa turcoaz si o panorama deosebita, Hotelul Altinyunus 5* este locatia perfecta atat pentru relaxare cat si pentru organizarea de evenimente.

 


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Boyalik Beach Hotel and Spa Cesme **** este situat pe malul marii in frumosul oras statiune Cesme din nordul Turciei. 

 Boyalik Beach Hotel and Spa Cesme *****  este una din cele mai bune unitati de cazare din zona Cesme cu un un bun raport pret/conditii oferite. 


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness, Balneo - centru tratamente

Grand Hotel Ontur 5* este situat in localitatea Dalyan, la doar 4 km de centrul statiunii Cesme, cu o vedere panoramica asupra Marii Egee.

Grand Hotel Ontur 5* este o locatie ce va ramane in amintirea tuturor turistilor prin confort, lux si atmosfera extraordinara ce il caracterizeaza.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Teren Sport , Spa & Wellness

Hotelul Ilica Hotel Spa & Wellness Resort***** este situat la 4 km de centrul orasului Cesme si 90 km de aeroportul din Izmir, pe plaja.

Hotelul Ilica Hotel Spa & Wellness Resort***** pune la dispozitia clientilor sai o serie de servicii si facilitati, un restaurant cu preparate culinare traditiona, piscina exterioara si interioara, un centru Spa bine dotat, oferind un sejur linistit si relaxant, atat pentru familiile cu copii cat si pentru adulti.

 


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Sheraton Cesme Resort & Spa 5* este situat pe plaja la o distanta de 3 km fata de centrul statiunii Cesme si tot 3 km fata de Coasta Ilica.

Centrul de frumusete si terapie Botanica Thermal SPA al Hotelului Sheraton Cesme Resort & Spa 5* este mai mult decat suficient pentru petrecerea unui sejur plin de relaxare in conditii de lux si confort la malul marii.

 


Hotelul Babaylon 4* este situat pe plaja in regiunea Ciftlikkoy a statiuntii Cesme la doar 7 km fata de port.

Pozitia si conditiile foarte bune de cazare fac din Hotelul Babaylon 4* destinatia perfecta pentru o vacanta de neuitat in Cesme.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Piril Thermal Hotel & Spa 4* este situat in orasul Cesme la doar 600 m fata de centru si 7.5 km fata de plaja.

Deschis in Iulie 2004, Piril Thermal Hotel & Spa 4* are ca principala prioritate, satisfacerea garantata a cerintelor clientilor. Este locatia perfecta pentru petrecerea unui sejur de neuitat.

  


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Sisus este situat in localitatea Dalyankoy, foarte aproape de plaja. Intins pe o suprafata de 6000 m², Hotelul Sisus face parte din Clasa „S” (speciala) de hoteluri construite inca din timpul Imperiului Otoman si care ofera conditii speciale de cazare. Hotelul reprezinta amestecul motivelor estice cu cele vestice, a conceptelor moderne cu caracteristicile zeilor antici. „Great Hotels of the World” este o alianta a celor mai luxoase hoteluri si statiuni din cele mai romantice locuri. Hotelul Sisus a fost ales drept singurul hotel Romantic din Turcia pentru dedicarea catre excelenta in ospitalitate si pentru facilitatile exceptionale.

Harta:

Plaje - Cesme

Cesme este un oras de coasta situat in partea de vest a Turciei, in zona Marii Egee. Este o statiune de vacanta, aflata la 85 km veste de Izmir, cel mai mare centru metropolitan din zona, legatura dintre cele 2 orase fiind asigurata de o autostrada construita recent. Districtul Cesme se invecineaza cu alte 2 districte – Karaburun la nord si Urla la est, ambele facand parte din Provincia Izmir.

Numele „Cesme” inseamna „fantana” si a fost dat orasului, probabil, datorita numeroaselor fantani otomane raspandite in tot orasul.

Cesme este o localitate cu case taranesti si residente secundare in mod special pentru locuitorii instariti ai Izmir-ului de mai bine de un secol. In ultimele decenii s-a dezvoltat considerabil, devenin unul din centrele cele mai importante ale turismului international. Porturi de agrement, foarte multe hoteluri, cluburi, restaurante, boutique hoteluri si pensiuni se gasesc in centrul orasului si in orasele si satele din imprejurimi, la fel ca si plajele foarte cunoscute.

In ceea ce priveste turismul, se obisnuieste ca resorturile aflate in districtul Cesme pe o lungime de 90 km sa fie denumite de plajele proprii, golfurile sau atractiile pe care le ofera, asa cum este Sifne (Ilica).

Locuri de vizitat – Castelul Cesme, un caravanserai construit inca din 1528 prin ordinul lui Suleyman Magnificul si transformat acum in boutique hotel, Biserica Ortodoxa Greaca din secolul 19 a lui Ayios Haralambos folosita pentru expozitii temporare, vechi case otomane sau grecesti.

Ilica este un mare resort situat la 5 km vest de Cesme de care depinde administrativ, renumit pentru izvoarele sale termale. Dispune de o plaja propie lunga de 1.5 km, precum si de conditii favorabile de vant, fiind o destinatie renumita pentru windsurfing.