Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Can Pastilla


2 - unitati de cazare

2 - unitati de 4 stele


FACILITATI: Piscina interioara

Hotelul AluaSoul Palma**** (ex Marina Luz) este situat pe malul marii in statiunea Can Pastilla, cu o vedere splendida catre golful Palma si catre plaja Cala Estancia.

Hotelul AluaSoul Palma****, situat pe malul marii in statiunea Can Pastilla, in zona cu cea mai buna si mai variata oferta culturala si gastronomica si foarte aproape de capitala Plama de Mallorca, este locul ideal pentru petrecerea unei vacante de vis.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul THB El Cid**** este situat chiar pe malul marii, in zona Ca’N Pastilla, la 5 km de aeroportul din capitala Palma de Mallorca.

 Pe langa centrul sau Spa, hotelul THB El Cid****, situat pe malul marii in Can Pastilla (Mallorca), ofera clientilor sai o gama variata de posibilitati de petrecere a timpului liber: 3 piscine, teren de tenis, teren de volley, ping pong.

Can Pastilla

El Arenal/ Can Pastilla/ Playa de Palma  (insulele Baleare, Spania) este o zona care se afla intre municipiile Llucmajor si Palma de Mallorca, la putina distanta fata de aeroportul din Palma de Mallorca si fata de capitala. Zona comunica foarte bine pe sosea (auto propriu sau transport public) cu aeroportul si capitala. Aici intalnim cea mai mare concentratie de hoteluri din Mallorca, reprezentata de un centru turistic desfasurat pe aproximativ 4.600 de metri de plaja (Arenal) la est de golful Palma de Mallorca. In zona exista o multime de hoteluri, baruri, restaurante, discoteci, zone comerciale, companii de inchirieri auto/ moto/ biciclete, agentii de turism, un parc acvatic, dar si zone special destinate practicarii diferitelor sporturi: terenuri de tenis, centre de scufundari, schi nautic, windsurf, golf.  

 

Harta:


View Can Pastilla in a larger map