Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Calella


7 - unitati de cazare

6 - unitati de 4 stele , 1 - unitate de 3 stele


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul H Top Amaika**** (adults only 16+) al carui interior este construit in stilul luxos al faimosului Titanic, este situat la 100m de plaja si la 250m de centrul orasului.

Hotelul H Top Amaika****, situat la 100m de plaja in Calella, este una dinte cele mai bune variante de cazare din statiune. Disponibil si cu serviciul All Inclusive.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul H Top Calella Palace**** este situat in zona rezidentiala a orasului, la numai 200 m de centru si la 300 m de plaja.

Hotelul H Top Calella Palace****, situat la 300 m de plaja in Calella, este o varianta foarte buna de cazare, indicata mai ales familiilor cu copii: scaune speciale pentru copii in restaurant, meniuri pentru copii, animatie, jocuri. Disponibil si cu serviciul All Inclusive.

 


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Kaktus Playa, inconjurat de gradini, este situat la 150 metri fata de plaja si la 400 metri de centrul orasului, Calella.

Hotelul Kaktus Playa, situat la 150 m de plaja din Calella, este o varianta buna de cazare atat pentru doritorii de mare, plaja si soare, cat si pentru cei care vor sa viziteze metropola catalana Barcelona, situata la numai 50 km departare.


Hotelul Best Western Les Palemeres****, construit in anul 2002 in stil tipic mediteranean, este situat la 100m de plaja si la numai cateva minute distanta de centrul orasului Calella.

Hotelul Best Western Les Palmeres****, situat la 100 m de plaja din Calella, este una dintre constructiile emblematice ale zonei si este o varianta buna de cazare atat pentru doritorii de confort, cat si pentru familiile cu copii.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Neptuno este situat in centrul orasului Calella, la aproximativ 50km distanta fata de Barcelona, metropola cu care are legaturi foarte bune atat cu trenul cat si cu masina.

Hotelul Neptuno***, situat in centrul statiunii Calella la aproximativ 200 m de plaja, este o varianta potrivita de cazare atat pentru cei care doresc sa se bucure de mare si plaja, cat si pentru cei interesati de vizitarea metropolei Barcelona, aflata la numia 50 km distanta. 

 


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Volga**** , renovat complet, este situat in statiunea Calella, in apropierea statiei de tren, la 50m de plaja si la 500m de centrul statiunii.

 Hotelul Vloga**** din Calella (Costa Brava & Maresme, Spania) este o varianta foarte buna de cazare atat pentru cei ce iubesc marea si plaja, cat si pentru cei care sunt interesati de vizitarea metropolei Barcelona, datorita accesului usor la mijloacerele de transport.

  


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara

Hotelul GHT Maritim*** este situat in zona turistica din statiunea Calella, pe malul marii (langa plaja Garbi) si la numai cateva minute distanta de centrul comercial.

Hotelul GHT Maritim***, situat pe malul marii in statiunea Calella, este o varianta buna de cazare, potrivita atat pentru iubitorii de soare si mare, cat si pentru cei interesati de vizitarea metropolei Barcelona.

Calella

Calella (Costa Maresme, Spania) ofera turistilor o viata de noapte animata, dar si vacante de neuitat gratie minunatelor plaje din aceasta zona. Datorita climei placute pe perioada intregului an, la Clubul Nautic se pot practica diferite sproturio nautice. Terasele si restaurantele de la malul marii imbie vizitatorii sa deguste din mancarurile tadititonale catalane. 

 

Harta:


View Calella in a larger map

Capitala turistica a Coastei Maresme (situata imediat langa Coasta Brava), este situata la 50 km de Barcelona, in provincia cu acelasi nume.

 

Obiective culturale:

Turistii nu pot pierde ocazia de a vizita biserica Sfanta Maria (constructie neoclasica), Casa de los Salvador (sec. XIV), Casa Sivilla (sec. XVI), capelele San Quirze si Santa Julita. Parcul Dalmau este perfect pentru odihna si plimbari in aer liber. Pasajul Maritim conduce calatorul catre zona Farului ; aceasta constructie marinareasca, transformata in simbolul orasului, se ridica pe un postament care domina toata coasta.