Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Cala Vinas


1 - unitate de cazare

1 - unitate de 4 stele


Hotelul Barcelo Cala Viñas**** este situat intr-una dintre cele mai frumoase zone ale coastei sud – vestice a insulei Mallorca, in prima linie de hoteluri fata de plaja in Cala Viñas, la 3 km de Magalluf, 20 km de centrul capitalei Palma de Mallorca, la 18 km de port si la 25 km de aeroport.

Hotelul Barcelo Cala Viñas****, situat in prima linie de hoteluri fata de plaja in Cala Viñas (Mallorca), impresioneaza prin calitatea ireprosabila a serviciilor sale de 4*, prin centrul modern de thalassoterapie – spa si prin programele de animatie si facilitatile pentru copii.

Cala Vinas

Cala Viñas este o statiune turistica spaniola care apartine municipiului Calvià, in Palma de Mallorca, cea mai amre dintre Insulele Baleare. Statiunea se invecineaza la est cu Magalluf, la vest cu Sol de Mallorca, la nord cu La Porrassa, iar la sud este marginita de Marea Mediterana.

In Cala Viñas exista o multime de unitati de cazare (hoteluri, apartamento) si toate tipurile de spatii comerciale. Turistii care viziteaza aceasta zona sunt, preponderent, de origine britanica.