Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Cala d Or


1 - unitate de cazare

1 - unitate de 3 stele


Hotel Barcelo Ponent Playa*** este situat in incantatorul golf Ferrera, pe malul marii, in statiunea Cala d’Or, in sud – estul insulei Mallorca; distante pana la: capitala Palma de Mallorca – 65 km, aeroport – 60 km, cluburile de golf – 8 km, persterile Drach – 35 km.

Hotel Barcelo Ponent Playa***, localizat pe malul marii in statiunea Cala d’Or (Mallorca), iese in evidenta prin imprejurarile si vederile panoramice, prin varietatea gastronomica si prin posibilitatea rezervarii mesei in regim de all inclusive. Este ideal pentru familii, cupluri si persoane tinere.

Cala d Or


Cala d'Or este una dintre primele statiuni turistice de coastă din Mallorca, aparuta în anii '30 ai secolului al XX-lea, la mica distanţă de capitala Palma de Mallorca, gratie frumusetii naturala a plajelor şi a golfurilor din zona. Ideea de a dezvolta o imagine similara cu cea din insula vecina – Ibiza- în aceasta statiune, cu case albe cu acoperisuri plate, a fost a promotorului urbanizarii, originar din Ibiza, Antonio Costa, care a incercat să imite peisajul din insula sa de origine.

Dispunerea naturală a deschiderii golfurilor catre mare le protejeaza de cele mai multe vânturi, astfel ca furtunile sunt rare şi au un impact redus pe plaje. Pe coasta de sud - est a insulei Mallorca abundă golfuri înguste, cu pereţi stancosi, cu plaje de nisip alb si cu vegetatie si fauna foarte bogate pe fundul marii.

In zilele noastre Cala d'Or a devenit o enclava cosmopolita, cu peste trei mii de locuitori permanenţi, provenind din cele mai diverse regiuni din Spania, din toate ţările europene si, in plus, de pe toate continentele. Împreună alcătuiesc un amestec cultural de obiceiuri şi de culori, care fac din Cala un loc unic in Europa, unde coexistenţa oamenilor de diferite culturi şi medii este posibila.

Cala d'Or dispune de o varietate de servicii, oferind vizitatorilor şi locuitorilor săi o viaţă liniştită şi relaxantă, cu o multime de posibilitati de petrecere a timpului liber, totul la doar o oră de la capitala Palma, cu toate ofertele sale culturale.