Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Benidorm


6 - unitati de cazare

1 - unitate de 5 stele , 4 - unitati de 4 stele , 1 - unitate de 3 stele

Mai multe despre plajele din Benidorm

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Piscina exterioara incalzita, Spa & Wellness

Barcelo Asia Gradens Hotel & Thai Spa***** este situat la 150 m deasupra nivelului marii, pe o coasta a Sierra Cortina, la 2 km de plaja din Benidorm. Hotelul este in imediata apropiere a doua terenuri de golf si a parcurilor tematice Terra Mítica, Terra Natura si Aqua Natura, oferind o vedere panoramica splendida catre Costa Blanca. construit in mijlocul unei paduri de pini care se intinde pe o suprafata de 370.000 m², cu o arhitectura asiatica singulara.


FACILITATI: Piscina exterioara

Gran Hotel Bali**** este una dintre cele mai usor de recunoscut cladiri din statiune, cu o inaltime de 186 de metri, este situat în zona La Cala din Benidorm, la 400 m de plaja si la 2 km de centrul statiunii, oferind privelisti uimitoare asupra Marii Mediterane. Este locatia ideala atat pentru turistii care vor sa se bucure de plaja si soare, cat si pentru cei care doresc sa exploreze orasul Benidorm.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara

Hotelul Palm Beach**** este situat in statiunea Benidorm, la 750 m de plaja. Aeroportul din Valencia se afla la 140 km de hotel, iar cel din Alicante la 50 km. La aproximativ 800 m de hotel se afla parcurile tematice Aqualandia si Mundomar. Se ofera transport gratuit pana la plaja si pana in centrul statiunii.

Hotelul Palm Beach****, situat la 750 m de plaja din Benidorm, ofera clientilor sai servicii excelente intr-un cadru natural deosebit.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul R-H Corona del Mar**** se bucura de o localizare excelenta: vis-à-vis de plaja Poniente si foarte aproape de Parcul Elche, in Benidorm (Alicante, Comunitatea Valenciana).

Hotelul R - H Corona del Mar***, situat vis-a-vis de plaja Poniente din statiunea Benidorm, este o varianta foarte buna de cazare atat pentru doritorii de confort, cat si pentru familiile cu copii (dotari destinate copiilor: piscina pentru copii, tobogan, animatie, parc pentru copii).


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara

Hotelul R - H Princesa**** se bucura de o localizare magnifica: intr-o zona linistita din centrul orasului Benidorm (Alicante, Comunitatea Valenciana), la numai cateva minute distanta de plaja Levante.

Gratie dotarilor si serviciilor oferite, hotelul R - H Princesa****, situat aproape de plaja in frumoasa statiune Benidorm, este ideal pentru petrecerea unei vacante relaxante.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara

Complexul de apartamente Don Jorge*** este situat in statiunea Benidorm, la 750 m de plaja, in imediata apropiere a hotelului Palm Beach****. Aeroportul din Valencia se afla la 140 km de hotel, iar cel din Alicante la 50 km. La aproximativ 800 m de hotel se afla parcurile tematice Aqualandia si Mundomar. Se ofera transport gratuit pana la plaja si pana in centrul statiunii.

 Complexul de apartamente Don Jorge***, situat la 750 m de plaja din Benidorm, ofera clientilor sai servicii excelente intr-un cadru natural deosebit.

 

Benidorm

Situat in plina zona La Marina Baixa, Benidorm este una dintre principalele destinatii turistice ale coastei Blanca (Alicante, Spania), datorita excelentelor sale plaje, dar si a unei ample oferte de cazare si petrecere a timpului liber. Zona veche a orasului, asezat pe o zona de patrimoniu, contrasteaza cu marile bulevarde pline de constructii moderne, terase, de-a lungul celor peste 5km de litoral.

Posibilitatile de petrecere a timpului liber pe care le ofera Benidorm sunt nenumarate: de la plimbarile pe faleza sau baile in mare, pana la practicarea sporturilor nautice (scufundari, schi acvatic, windsurf) sau excursiile cu vaporul la insula Benidorm. Nu trebuie trecute cu vederea sarbatorile specifice din acesta zona si nici gastronomia ai carei protagonisti sunt pestele si orezul.

 

Harta:


View Benidorm in a larger map

Plaje - Benidorm

 

1. Levante, din nisip fin auri (2000m – lungime, 66m – latime), cu valuri linistite, iese in evidenta prin calitatea serviciilor oferite. Majoritatea vizitatorilor sunt straini.

2. Poniente, din nisip auriu fin de foarte buna calitate (3200m – lungime, 80m – latime), cu valui moderate, este marginit de o faleza cu palmieri. Rocile care se afla in apropierea parcului reprezinta cea mai buna zona pentru pescuit a plajei.

3. La Almadraba, din nisip fin auriu amestecat cu pietris fin (750m – lungime si 6m – latime), este o plaja inconjurata de arbori, iar valurile sunt linistite.  

Obiective culturale:

 

Nu pierdeti: Biserica Sant Jaime, Balconul Mediteranei (de unde veti avea parte d o splendida panorama a marii), parcul L’Aigüera, insula Benidorm (despre care legenda spune ca ar fi o bucata de roca a apropiatului Puig Campana, pe care viteazul Roland a taiat-o cu spada sa in timpul unei lupte in razboiul lui Charlemagne). Bogatele sale strafunduri, au transformat insula intr-un adevarta paradis pentru cei pasionati de scufundari.