Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Bamburi


6 - unitati de cazare

4 - unitati de 4 stele , 1 - unitate de 3 stele


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Neptune Beach Resort este situat pe plaja din Bamburi, la 14 km de orasul Mombasa.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Sarova Whitesands Beach Resort & Spa se afla in Bamburi, la nord de Mombasa, pe una dintre cele mai uimitoare plaje din Africa de Est.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Severin Sea Lodge este situat in Bamburi, la 50 metri de plaja. Este construit intr-un stil traditional african: bungalouri rotunde, cladirea principala si cele doua piscine sunt amenajate in mijlocul unei frumoase gradini de palmieri.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotel Travellers Beach se afla pe plaja din Bamburi, la 10 km de centrul orasului Mombasa.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Bamburi Beach se afla in Bamburi, la 12 km de Mombasa, Kenya. Amplasat in mijlocul unor gradini tropicale si cu vedere la o plaja de lux, acest hotel vibrant este o alegere buna pentru un sejur relaxant.


Kenya este considerata bijuteria Africii de est si are printre cele mai frumoase plaje de pe continent, o viata salbatica si o infrastructura turistica completa. Mai presus de toate, Kenya este destinatia ideala pentru safari deoarece o zecime din teritoriul sau este reprezentat de parcuri nationale si rezervatiii. Kenya are o populatie diversa fascinanta, cu peste 40 de triburi diferite, fiecare cu propria limba si cultura. Triburile cele mai mari includ Kikuru, Luyia si Luo, insa cei mai faimosi sunt localnicii inalti imbracati in rosu din tribul Masai, care inca duc o viata semi-nomada. Cultura Swahili, cu un amestec de african si asiatic, se afla de-a lungul coastei, unde a prosperat secole de-a randul datorita comertului cu barcile din lemn de stejar vechi dhow peste Oceanul Indian cu Arabia si Persia.

Mombasa este al doilea oras ca marime al tarii si este situat de-a lungul Oceanului Indian. Este un important port si principalul centru turistic de pe coasta. Mombasa are una din cele mai frumoase plaje si recifuri din Africa iar inima orasului se afla in zona veche printre strazile inguste si arhitectura moderna. Orasul este un amestec cultural, aici putand fi vazute numeroase moschei, temple hinduse si biserici crestine.

O calatorie in Kenya este o experienta formidabila, unica din toate punctele de vedere, iar un safari in Kenya este o aventura minunata, de neuitat. Parcul National Tavo este cel mai mare si mai vechi parc national din Kenya si unul din cele mai mari din lume. Din cauza dimensiunilor vaste, parcul a fost impartit in doua parti: Tsavo Vest si Tsavo Est.

Parcul Tsavo West prezinta o serie de formatiuni stancoase si dealuri vulcanice, iar intr-o zi senina parcul ofera privelisti minunate asupra varfurilor acoperite de zapada ale Muntelui Kilimanjaro. Viata salbatica este bine reprezentata si veti avea ocazia sa vedeti zebre, gazele, girafe, impala, elefanti, lei si multe specii de pasari. De asemenea, veti avea ocazia sa intalniti in aceasta calatorie reprezentanti ai triburilor Masai, unul din cele mai cunoascute popoare din Africa, care si-a pastrat traditiile si obiceiurile vechi de secole. Veti incheia aceasta experienta minunata cu un minisejur de 5 nopti pe exotica plaja din Mombasa, la malul Oceanului Indian. Aceasta calatorie in Kenya va va depasi asteptarile!