Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Ayvalik


2 - unitati de cazare

1 - unitate de 5 stele 1 - unitate de 3 stele


FACILITATI: Piscina exterioara

Grand Hotel Temizel 5* este situat pe plaja Sarimsakli a statiunii Ayvalik, la doar 8 km fata de centrul orasului. Situata pe plaja cunoscuta in toata lumea ca plaja cu cea mai mare cantitate de oxigen disponibila, Grand Hotel Temizel 4* ofera un sejur plin de comfort cu amintiri de neuitat.

 


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Billurcu 3* este situat la doar 200 m fata de cea mai frumoasa plaja de nisip a coastei Marii Egee, plaja Sarimsakli din statiunea Ayvalik.

In lunile de vara, Hotelul Billurcu 3* este destinatia aleasa de toti cei care prefera un sejur intr-o atmosfera relaxanta cu o plaja nu foarte aglomerata.

Ayvalik

Ayvalik este un oras situat in partea nord-vestica a Turciei, pe coasta Marii Egee. Este un district al provinciei Balikesir, avand vedere catre Insulele Grecesti Lesbos.

 

Orasul este situat pe o campie de coasta, inconjurata de dealuri joase acoperite de pini si maslini. Este de asemenea inconjurat de Arhipelagul de Insule Ayvalik pe mare si de Peninsula Hakkibey la sud. Regiunea are un climat mediteranean cu ierni blande si ploioase si veri calde si secetoase.

 

Ayvalik, ocupat in trecut de greci, formeaza astazi, impreuna cu numeroasele insule ce inconjoara golful, importante statiuni de vacanta. Cea mai importanta si cea mai mare insula este Alibey legata de Lale Adasi printr-un pod inca din anul 1960. Acesta a fost primul pod din Turcia si este si azi cel mai vechi pod care leaga 2 tinuturi despartite de o stramtoare.

 

In aceasta statiune se gasesc 2 dintre cele mai lungi plaje de nisip din Turcia – Sarimsakli si Altinova.

 

In ultimii ani Ayvalik a devenit o destinatie cautata pentru amatorii de scuba diving, datorita faunei subacvatice.

 

Aceasta regiune este de asemenea foarte apreciata pentru calitatea uleiului de masline.

 

O alta atractie a regiunii este situl Bergama (inainte Pergamon) datorita ruinelor acesteia care dateaza din antichitate.

 

 

Harta: