Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Argostoli


7 - unitati de cazare

1 - unitate de 5 stele , 2 - unitati de 4 stele , 2 - unitati de 3 stele , 2 - unitati de 2 stele


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara

Casaly Hotel & Spa se afla in Argostoli, Kefalonia.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotel Canale se afla in Argostoli din Kefalonia.


Hotel Kefalonia Grand se afla in Argostoli, Insula Kefalonia.


Hotelul Aenos este situat in Argostoli, Insula Kefalonia. Se afla la mica o distanta de portul pitoresc cu palmieri, 3 km de plaja si 10 km de aeroport. Are o pozitie privilegiata in Piata Vallianou, in apropiere de centrul orasului cu zona de restaurante, baruri si magazine.


Hotel Aggelos este situat in inima orasului Argostolion, in centrul istoric, pe o strada linistita a promenadei, chiar langa mare. Plajele din apropiere sunt: Limanaki (aprox.1 km), Kalamia si Fanari Beach (aprox 1,5 km).


Hotelul Mirabel** este situat in orasul Argostoli din insula Kefalonia, in piata centrala, la 2 kilometri de cea mai apropiata plaja.

Deschis in 1990, hotelul Mirabel** din Argostoli, insula Kefalonia, este deschis tot timpul anului, fiind gata oricand sa ofere oaspetilor sai confort la cele mai inalte standarde. Acest lucru este garantat de personalul calificat si de curatenia exemplara.

Datorita locatiei centrale hotelul este foarte aproape de zona comerciala, de muzeele folclorice si istorice, de teatrul Kefalos, de centrul civic si de cele mai importante banci.

Hotelul este destinatia ideala atat pentru persoanele aflate in vacanta cat si pentru cei in calatorii de afaceri. 


Alley Boutique Hotel & Spa (2 chei) este situat in inima orasului Argostoli, in zona de restaurante, baruri si magazine, la 8 km de plaja Makris Gialos si 7 km de aeroport.