Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024
Moreto Seaside Aparthotel

Moreto Seaside Aparthotel


Obzor, Bulgaria

POZITIA GPS: 42.809427, 27.886514

CLASIFICARE TURISTICA: aparthotel

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina exterioara incalzita

Moreto Sea Side Aparthotel *** din Obzor se afla la circa 50 m de plaja in zona sudica a statiunii Obzor, intr-o zona foarte linistita si inconjurata de vegetatie.  fost dat in folosint in 2018.

Aparthotel Moreto *** este o cladire cu apartamente de vacanta de confort ridicat si servicii de calitate situat intr-o zona retrasa foarte aproape de plaja.

Adauga la Hoteluri Favorite

Poze exterior

Poze exterior - Moreto Seaside Aparthotel, Obzor, Bulgaria

Poze exterior

GALERIE
Poze exterior - Moreto Seaside Aparthotel, Obzor, Bulgaria

Poze restaurant si terasa

GALERIE
Poze restaurant si terasa - Moreto Seaside Aparthotel, Obzor, Bulgaria

Poze studio, apartamente

GALERIE
Poze studio, apartamente - Moreto Seaside Aparthotel, Obzor, Bulgaria

 - Moreto Seaside Aparthotel, Obzor, Bulgaria

 - Moreto Seaside Aparthotel, Obzor, Bulgaria

 - Moreto Seaside Aparthotel, Obzor, Bulgaria

cautare oferte

Perioada

1

Super Oferta Iunie Plaja.ro

Reduceri hotel + Reducere Plaja.ro ! Toate reducerile sunt calculate si incluse deja in tarifele afisate pentru rezervari pana la 30.06. Avans 20 % si diferenta pana la 21 zile inainte de data cazarii !

Servicii de cazare

Aparthotel Moreto Seaside din Obzor ofera cazare oaspetilor intr-o cladire cu 1 lift si 69 de camere si apartamente: 

- Carmera dubla - vedere munte cu balcon  - circa 30 mp cu vedere la munte/parc. Este dotata cu aer conditionat, TV etc. Baia are cabină de duș. Este disponibil WiFi gratuit.

- Apartament cu 1 dormitor - vedere mare si balcon- circa 40-70 mp, 1 baie .Apartamentul este format dintr-un dormitor și o cameră de zi cu canapea extensibila si este dotat cu aer condiționat, TV cablu, WiFi gratuit. Baia are cabină de duș. Chicineta este echipată cu set de bucătărie (masă, scaune), ceainic, chiuvetă și frigider. Nota :  chicineta nu oferă facilități de gatit.

- Apartament cu 1 dormitor - vedere munte  si balcon- circa 40-70 mp, 1 baie .Apartamentul este format dintr-un dormitor și o cameră de zi cu canapea extensibila si este dotat cu aer condiționat, TV cablu, WiFi gratuit. Baia are cabină de duș. Chicineta este echipată cu set de bucătărie (masă, scaune), ceainic, chiuvetă și frigider. Nota :  chicineta nu oferă facilități de gatit.

- Apartament cu 2 dormitoare - vedere mixta la mare si la oras cu balcon - circa 70-90 mp ; dispun de 1 sau 2 bai . Toate camerele apartamentului sunt dotate cu aparate de aer conditionat, sufrageria are TV cablu, o canapea extensibilă dublă confortabila pentru copii, parinti sau prieteni. Chicineta este echipată cu set de bucătărie (masă, scaune), ceainic, chiuvetă și frigider. Vă rugăm să rețineți că chicineta nu oferă facilități de gătit.Baia are cabină de duș. Este disponibil WiFi gratuit. 

- Apartament Duplex ( 120-150 mp ) cu 4 dormitoare cu terasa ( 60-80 mp) cu vedere panoramica  la mare ,munte si oras. Apartamentul este dotat cu aer condiționat, TV cu canale, zonă de relaxare cu o canapea extensibilă dublă confortabilă pentru copii, părinți sau prieteni. Are 2 bai. Chicineta este echipată cu seturi de bucătării (masă, scaune), ceainic, chiuvetă și frigider. Rețineți că chicineta nu oferă facilități de gătit.Baia are cabină de duș. Este disponibil WiFi gratuit.

 

Facilitati si Servicii Hotel

Aparthotel Moreto Seaside din Obzor ofera urmatoarele facilitati si servicii : 

Piscină incalzită în aer liber.

Parcare -Parcarea gratuită nepazită este posibilă în complex. Exista si parcare subterană securizată la un cost de circa 5 euro pe zi - plata la receptie.

Restaurantul -ofera pensiune completă la capacitatea de pana la  230 de persoane într-o singură tură. Mic dejun 7.30-9.00, prânz 13.00-15.00, cină 19.00-21.00. Restaurantul are două zone: interior și exterior. Meniul tip bufet include si băuturi nealcoolice (cafea, ceai, sucuri, apă minerală potabilă). 

Barul - Oaspeții de la Moreto Seaside Apart Hotel se pot bucura de băuturi alcoolice, bere la bere și îmbuteliată, precum și sucuri și cafea preparate special la bar. Barul este situat în interior

Nota  : Animalele de companie NU sunt acceptate.