Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Antalya oras


4 - unitati de cazare

4 - unitati de 5 stele


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Porto Bello 5*, este situat langa plaja, la 20 km de aeroport si la 6 km de centrul Antalyei.

Avand ca scop sa prezinte generozitatea mediteraneana, restaurantele cu mancare delicioasa si personalul ospitalier, hotelul Porto Bello 5*isi rasplateste clientii cu toate acestea.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Ramada Plaza By Winham Antalya deschis in anul 2010 va ofera o vacanță de neuitat în centrul orașului Antalya, dar in o zona linistita, cu vedere unică la Munții Taurus care înconjoară apele albastre ale golfului Antalya. Este situat pe malul marii intr-o zona stancoasa si spectaculoasa.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina exterioara incalzita, Spa & Wellness

Hotelul Rixos Downtown 5 * din Antalya a fost inaugurat in anul 2011. Este construit pe o suprafata totala de 42 000 mp. Este situat la 400 m de plaja publica ( cu pietricele) Konyaalti Beach la 18 km de aeroport si la circa 1 km de centrul orasului Antalya. Cu vedere la Marea Mediterană și la Munții Taurus, decorul pitoresc al Rixos Downtown Antalya îl face o alegere naturală pentru oricine caută si peisaj si accesul la facilitatile bogate și variate ale orasului. Antalya. Pasionații care se bucură de sport oricând și oricând vor fi fericiți la Rixos Downtown Antalya. Cu facilități interioare și în aer liber, piscine, terenuri de tenis, un centru de fitness dotat cu echipamente de ultimă generație, există o gamă largă de opțiuni. 


FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Sea Life Family Resort 5*, este situat pe plaja, la 12 km de aeroportul Antalya, la 40 km de Kemer, la 38 km de Phaselis si la 35 km de Olympos.

Va fi cea mai mare placere sa fiti cazati la hotelul Sea Life Family Resort 5*, in impresionanta atmosfera creata de muntii Taurus si apa turcoaz a Marii Mediteraneene.

Aqua Park

Harta: