Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Analipsi


5 - unitati de cazare

2 - unitati de 5 stele , 2 - unitati de 4 stele , 1 - unitate de 3 stele


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Atlantica Caldera Palace***** este situat la 25 km de centrul orasului Heraklion si la 23 km distanta de Aeroportul International Nikos Kazantzakis, aproape de plaja.

Hotelul Atlantica Caldera Palace***** localizat la 5 minute de orasul Analipsi, este un resort de 5* care pune la dispozitia turistilor sai, servicii si facilitati pentru o vacanta linistita si relaxanta.

 


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Construit pe o plaja privata in zona satului traditional Analipsi, hotelul Stella Palace ofera acces imediat catre toate locurile istorice si zonele naturale deosebite ale insulei Creta.

Hotelul este situat la doar 20 de kilometri de aeroportul Nikos Kazantzakis, 25 de kilometri de orasul Heraklion si 4 kilometri de orasul cosmopolit Heronissos.

Hotelul Stella Palace Resort&Spa din Analipsi, insula Creta a fost construit in 2007-2008 in zona Heronissos, oferind intotdeauna servicii de calitate, fara a pierde din aspectul prietenos ce caracterizeaza atat managementul cat si personalul hotelier.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Anthoula Village**** este situat la aproximativ 300 de metri de plaja si 400 de metri de centrul statiunii, in Analipsi, insula Creta.

Hotelul Anthoula Village**** din Analipsi, insula Creta, este un mic hotel afacere de familie cu piscina exterioara, snack bar si gradina, facilitati necesare pentru petrecerea unei vacante relaxante si odihnitoare.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Europa Beach din Analipsi se afla la numai 10 minute de mers pe jos fata de centrul satului turistic Analipsi.

Plaja se afla la numai 5 minute de mers pe jos, iar aeroportul din Heraklion este la 30 km.

Beneficiind de o multitudine de facilitati si modalitati de petrecere a timpului liber, hotelul Europa Beach**** din Analipsi, insula Creta, reprezinta varianta ideala de cazare la malul marii.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Stella Village & Bungalows,Analipsi este situat la doar 10 metri de micuta plaja privata a hotelului si la 170 de metri de plaja publica a statiunii.

Satul turistic Analipsi se afla la aproximativ 700 de metri, iar orasul Hersonissos se afla la 4 kilometri.

Hotelul se afla la 20 de kilometri est de orasul Heraklion si de aeroport.

Stella Village Hotel & Bungalows*** este un complex hotelier din Analipisi, insula Creta, ce ofera atmosfera relaxanta si mediu prietenos, vedere magnifica spre mare si gradini cu verdeata, pentru o vacanta minunata la malul marii.