Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Alexandroupolis


5 - unitati de cazare

2 - unitati de 5 stele , 2 - unitati de 4 stele , 1 - unitate de 3 stele


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara

Hotelul Grecotel Astir***** face parte din complexul Astir-Egnatia din Alexandroupolis si este pozitionat pe plaja. Se afla la 7 km de aeroport si 1 km de statia de autobuz. Are vedere la Insula Samothraki.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Ramada Plaza Thraki***** este localizat la intrare in statiunea Alexandroupolis, departe agitatie, intr-un peisaj deosebit, aproape de plaja.

Atat din hotel cat si de la piscina se pot admira Mareea Egee si Insula Samothraki.

Hotelul Ramada Plaza Thraki***** (ex Thraki Palace*****) reprezinta una dintre cele mai importante investitii in domeniul turistic si de business din Nordul Greciei.

Hotelul ofera facilitati si servicii excelente, constituind astfel un punct de referinta pentru  zona Balcanica precum si pentru atractiile turistice din una dintre cele mai frumoase si mai putin explorate regiuni din Grecia. Hotelul se remarca prin arhitectura moderna exterioara, un design interior deosebit, incadrandu-se totusi perfect in mediul natural al regiunii.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Alexander Beach 4* este localizat  intr-un peisaj idilic, in partea vestica a orasului Alexandroupolis. 

Spre centrul orasului se poate ajunge usor pe jos, cu taxi sau autobuz (cursa la cca 30 minute). 

De la hotel se poate ajunge usor spre port, spre gara, spre Spitalul Universitar.

Putin mai departe este aeroportul "Demokritos" ( cca 10 km).

Hotelul Alexander Beach 4* din Alexandroupolis combina facilitati de relaxare dar in acelasi timp este si locul potrivit aproape de viata cosmopolita a orasului.

Atmosfera placuta, luxul dar si serviciile de calitate fac din hotelul Alexander Beach o varianta excelenta de cazare.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul Grecotel Egnatia**** face parte din complexul Astir-Egnatia din Alexandroupolis si este pozitionat pe plaja. Se afla la 7 km de aeroport si 1 km de statia de autobuz. Are vedere la Insula Samothraki.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul 31 Doors*** se afla in orasul Alexandroupolis, la 650 m de plaja si 8 km de aeroport.

Alexandroupolis

ALEXANDROUPOLIS

     Alexandroupolis este cel mai mare oras din zona Traciei din Grecia, avand o populatie de circa 52.720 locuitori (2001). Orasul se situeaza la circa 14 km vest de delta raului Evros, la 40 km de granita cu Turcia, circa 350 km distanta de Thessaloniki. Numele initial al orasului era Dedeagac (nume de provinienta turca), fiind redenumit dupa Primul Razboi Mondial dupa numele regelui Alexandru al Greciei – Alexandroupolis. Orasul este relativ tanar, infiintat la mijlocul secolului XIX dupa trasarea liniei de cale ferate ce facea legatura intre Thessaloniki si Constantinopol. Orasul ofera spre vizitare Muzeul Ecleziastic, Muzeul Folcloric, Muzeul Florei si a Faunei din Evros s.a. Alexandroupolis este capitala Prefecturii din Evros si adaposteste Scoala de Medicina Democritus, Universitatea Traciei, Univeritatea pedagogica.

     Orasul beneficiaza de cateva hoteluri de lux, dar si hoteluri de categorii medii. Plaja orasului este foarte larga si intinsa, adapostind si cateva campinguri. Pe timpul verii va puteti bucura de diverse evenimente organizate in parcul Egnatia precum concerte si teatru in aer liber, la circa 6-10 km de oras se pot vizita castele medievale Potamos si Avanta (cu ziduri datand din perioada Miceniana, Clasica sau Bizantina. Pe drumul spre Thessaloniki se pot vizita numeroase pesteri, una dintre ele adapostind capela Agii Theodori (picturi din sec. XI si XIII).

     Orasul dispune de aeroportul international Dimokritos (AXD) situat la circa 6 km de oras in localitatea Apalos, fiind unul din cele mai aglomerate din Grecia. In timpul verii exista zboruri zilnice catre Atena si Creta transportand in principal turisti catre destinatiile dorite. Portul maritim al orasului ofera multiple curse catre insulele din zona de nord a Greciei. In apropierea orasului se pot vizita doua sate pescaresti: Makri si Dikela.

  

Harta: