Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Agios Ioanis


3 - unitati de cazare

3 - unitati de 3 stele


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Kastro Maistro*** se afla aproape de plaja de la Agios Ioannis din frumoasa insula Lefkada, Grecia. Distanta fata de plaja este de circa 700 m. (panta)

Kastro Maistro din insula Lefkada este o varianta de cazare convenabila, confortabila si completa. Piscina exterioara, apropierea de plaja, accesul la bucatarie - toate reprezinta avantaje ale acestei locatii. 


FACILITATI: Piscina exterioara, Teren Sport

Complexul de apartamente este situat in zona nordica a insulei Lefkada, oarecum in apropiere de intrarea rutiera pe insula. Avantajul acestei locatii este dat de apropierea fata de una din cele mai cunoscute Manastiri (care cuprinde si o minigradina zoologica) de pe insula. Localitatea se numeste Agios Ioannis.

Distanta fata de plaja cea mai apropiata, in linie dreapta, este de circa 1 km., dar localizarea reprezinta si un bun punct de pornire pentru descoperirea cu masina (sau chiar si cu ATV) a insulei Lefkada. Distanta fata de orasul Lefkada este de circa 1.5 km.

Complexul de apartamente Villagio Maistro 3* se intinde pe o suprafata de 12000 de metri patrati, in Agios Ioannis, intr-o zona linistita si inverzita a insulei Lefkada. Proprietarul locatiei administreaza si un alt complex din zona si anume Kastro Maistro.

Villagio Maistro reprezinta o varianta buna de cazare, intr-o zona linistita si pitoreasca din statiune, fiind accesibil si destul de confortabil ca punct de pornire pentru descoperirea insulei.


FACILITATI: Piscina exterioara

Alexaria Holidays Apartments se afla in Agios Ioanis, Lefkada.