Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Agia Triada


4 - unitati de cazare

1 - unitate de 5 stele , 3 - unitati de 4 stele

Mai multe despre plajele din Agia Triada

FACILITATI: Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Teren Sport , Piscina exterioara, Spa & Wellness

Wellness Santa Resort***** este un nou hotel situat in Agia Triada, la cativa metri de plaja clasificata Blue Flag, 20 km de centrul orasului Salonic si 9 km de aeroportul Macedonia. Este legat de Hotelul Santa Beach printr-un pasaj acoperit suspendat.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul Golden Star City Resort**** se afla in Perea, in apropiere de Agia Triada, chiar pe plaja clasificata "Blue Flag", la 15 minute de aeroportul Macedonia si 25 minute de centrul istoric al orasului Salonic.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Santa Beach Hotel**** este situat in Agia Triada, la cativa mentri de plaja nisipoasa clasificata Blue Flag, 20 km de centrul orasului Salonic si 9 km de aeroportul Macedonia.

Hotelul Santa Beach ( fost Galaxias Beach Hotel ) a fost renovat in 2017. 


FACILITATI: Plaja cu sezlonguri si umbrele, Piscina exterioara

Hotelul Sun Beach**** este situat in Agia Triada, la 200 m de plaja, 200 m de zona de magazine, restaurante si baruri. 

Orasul Salonic se afla la 24 km si aeroportul la 12 km.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

Agia Triada

Agia Triada este zona situata la sud de Salonic ( Thessaloniki) in care se afla cateva mici orase (Peraia , Agia Triada, Angelochori ) care sunt de fapt niste suburbii ale orasului Salonic. Pe o distanta de circa 10 km sunt presarate multe locuinte , magazine ,restaurnate si hoteluri . Zona are plaje bune iar apropierea de Salonic combinata cu linistea zonei o fac una din variantele foarte bune pentru vacanta in zona de nord a Greciei .

Turistii cazati la hotelurile din zona Agia Triada pot face plaja ca in orice statiune din Halkidiki si pot vizita in 15 minute orasul Salonic pentru numeroasele obiective turistice dar si pentru distractie si shopping . 

Nu in ultimul rand este destul de usor accesibila cu masina din Romania dar si cu avionul , aeroportul Salonic este foarte aproape de acesta zona .

Harta:

Plaje - Agia Triada

Plaja Agia Triada este cea mai organizata si frumoasa plaja în apropiere de Salonic. Situata la numai 22 km de centrul orasului Salonic (Thessaloniki) , aceasta plaja este conectata frecvent cu orasul deoarece autobuzele circula la fiecare jumatate de ora.

Agia Triada este o plaja lunga cu apa cristalina, organizata cu umbrele si sezlonguri, în timp ce in zona sunt numeroase hoteluri, taverne si cafenele.  Pentru mai multe facilitati, vizitatorii pot merge în satele apropiate ca Nea Michaniona si Epanomi, in timp ce plajele din Halkidiki se afla incepand de la cativa km spre sud.