Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Agia Marina


8 - unitati de cazare

3 - unitati de 4 stele , 2 - unitati de 3 stele , 3 - unitati de 2 stele


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Creta Palm**** este localizat la 19 km de portul Souda, la 7 km distanta de orasul Chania si la 50 m de plaja cu nisip.

Hotelul Creta Palm**** situat in Kato Stalos, este un hotel modern si nou, reprezentand varianta ideala pentru familiile cu copii cat si pentru cei care cauta o vacanta linistita intr-o atmosfera calda.

 


FACILITATI: Piscina exterioara

Iolida Beach Hotel este situat la cativa metri de plaja, in statiunea Agia Marina. Orasul Chania se afla la 10 km de hotel, iar aeroportul Ioannis Daskalogiannis la 30 km.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Santa Marina Beach face parte din lantul Giannoulis Hotels, este localizat in statiunea Agia Marina, aproape de plaja. Orasul Chania este la 8 km de hotel.


Hotelul Alexandros Apartments*** este localizat la 8 km distanta de centrul orasului Chania si la 150 m de plaja.

Hotelul Alexandros Apartments*** situat in statiunea Agia Marina, are in apropiere magazine si taverne, pune la dispozitia turistilor sai cazare in studio-uri si apartamente pentru o vacanta linistita.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Atrion este situat in statiunea Agia Marina la 150 m de plaja. Aeroportul din Chania este la 24 km, iar orasul Chania este la doar 8 km distanta de hotel. 


Hotel Atlantida Mare se afla in statiunea Agia Marina, la 7 km de centru orasului Chania. Hotelul are acces direct la cea mai frumoasa plaja din zona.


FACILITATI: Piscina exterioara

Minos Village se afla in statiunea Agia Marina, la 10 km de Chania. Hotelul Minos Village este clasificat la 2* dar dotarile si facilitatile moderne il pozitioneaza in randul hotelurilor de 3*.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Thodorou Studios din statiunea Agia Marina este situat langa plaja, la 9 km de orasul Chania si la 24 km de aeroportul din Chania.

Agia Marina

Agia Marina este o mica statiune situata la 9 km de Chania, in drumul spre Castelli. Aceasta a luat numele de la biserica care este situata pe un deal al vechiului sat. Imensele plantatii de maslini, de portocali si de alti pomi fructiferi, impreuna cu tarmul minunat fac din Agia Marina o statiune turistica moderna si frumoasa.

Agia Marina se poate mandri cu o frumoasa plaja de 2,5 km lungime cu nisip fin si auriu.